Продажби

Palfinger Bison-TA22

59900 лв.

макс. работна височина: 22 м.
макс. височина: 20 м.
товароподемност: 200 кг.
максимално странично достигане: 10.4 м.
широчина: 2.35 м.
дължина: 7.9 м.
височина: 3.1 м.
рамери 1.23x0.80 м.
макс. широчина на с разпънати стабилизатори: 2.75
собствено тегло: 3350
Описание:
Нов внос , перфектно техническо състояние. Вишката е Palfinger Bison TA22, работна височина 22 м. , дъното на коша достига до 20 м. , управление от коша и от шасито, странично достигане с 200 кг в коша 8. 5м. , странично достигане с 100кг в коша 10. 5 м. , въртене на конзолата на 450 градуса, въртена на коша в двете посоки 45 градуса, вишката се кара с Б категория и е с винетка за лек автомобил, налични два броя в България. Пълна сервизна история на автомобилите също така пълна сервизна история и на съоръженията. Пълна техническа документация и паспорт на съоръженията, ревизионна книга и ревизионен акт. Възможност за гаранция и сервизно обслужване.
Размери на коша:1.23 х 0.80

За нас

Щайгер БГ ЕООД е дружество, регистрирано през 2007 г. в България, което развива своята дейност в отдаването под наем и продажба на подвижни работни площадки – автовишки, ножични платформи, самоходни вишки, челни телескопични товарачи и друга едра строителна механизация.

Фирмата притежава собствен специализиран транспорт и извършва превози на тежки и извънгабаритни товари, пътна помощ и автовози.

Щайгер БГ създаде и разви собствена лицензирана сервизна база, както и голям екип от опитни и квалифицирани специалисти, които поддържат цялата механизация.

Фирмата разполага с отлично обучен персонал – оператори на автовишки, притежаващи необходимите удостоверения за правоспособност.

Всички машини и съоръжения, с които оперираме, са с пълна техническа документация и отговарят на изискванията на Инспекцията за държавен и технически надзор.