Продажби

Ruthmann TTS 590

224250 лв.

макс. работна височина: 61 м.
товароподемност: 500 кг.
максимално странично достигане: 29.3 м.
широчина: 2.45 м.
дължина: 16.5 м.
височина: 4.05 м.
рамери 2.40x0.90 м.
Описание:
Перфектно техническо състояние, напълно обслужена готова за работа, пълна техническа документация и сервизна история на съоръжението, управление от коша и от шасито, ротация на конзолата на вишката 360 градуса, въртене на коша+/-45 градуса, дистанционно управление на стабилизаторите, хидравлично заключване на първа стрела в работно състояние, централно гресиране на цялото съоръжение, вишката е закупена от завода на RUTHMANN Gmbh, основен двигател на съоръжението DEUTZ 98к. с. , въздушно окачване на съоръжението+2 завиващи моста, влекач MAN 19. 403 с ретардер, влекачът е само на 160 000км, с 6 бр нови гуми 315/80/22, 5, усилен заден мост на влекача, усилено шаси на влкача, диференциалният мост на влекача е на въздушно окачване и 6 бр нови гуми на ремаркето 425/65/22,5

За нас

Щайгер БГ ЕООД е дружество, регистрирано през 2007 г. в България, което развива своята дейност в отдаването под наем и продажба на подвижни работни площадки – автовишки, ножични платформи, самоходни вишки, челни телескопични товарачи и друга едра строителна механизация.

Фирмата притежава собствен специализиран транспорт и извършва превози на тежки и извънгабаритни товари, пътна помощ и автовози.

Щайгер БГ създаде и разви собствена лицензирана сервизна база, както и голям екип от опитни и квалифицирани специалисти, които поддържат цялата механизация.

Фирмата разполага с отлично обучен персонал – оператори на автовишки, притежаващи необходимите удостоверения за правоспособност.

Всички машини и съоръжения, с които оперираме, са с пълна техническа документация и отговарят на изискванията на Инспекцията за държавен и технически надзор.