Продажби

Bronto Sky Lift S 25 MDT

49900 лв.

макс. работна височина: 25 м.
товароподемност: 200 кг.
максимално странично достигане: 14.8 м.
Описание:
Възможен внос. Отлично техническо състояние. Първи собственик. Пълна сервизна история на вишката и на камиончето. Управление от коша и от шасито. Паспорт и пълна техническа документация. Ревизионна книга и ревизионен акт. Странично достигане 14, 8м. Камиончето е Мерцедес 917. Общо тегло 7500 кг. За допълнителна информация на тел: 0888921063

За нас

Щайгер БГ ЕООД е дружество, регистрирано през 2007 г. в България, което развива своята дейност в отдаването под наем и продажба на подвижни работни площадки – автовишки, ножични платформи, самоходни вишки, челни телескопични товарачи и друга едра строителна механизация.

Фирмата притежава собствен специализиран транспорт и извършва превози на тежки и извънгабаритни товари, пътна помощ и автовози.

Щайгер БГ създаде и разви собствена лицензирана сервизна база, както и голям екип от опитни и квалифицирани специалисти, които поддържат цялата механизация.

Фирмата разполага с отлично обучен персонал – оператори на автовишки, притежаващи необходимите удостоверения за правоспособност.

Всички машини и съоръжения, с които оперираме, са с пълна техническа документация и отговарят на изискванията на Инспекцията за държавен и технически надзор.